website
BESPLATNA ISPORUKA NA IZNOSE PREKO 5000,00 RSD
BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU.

Uslovi Korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA

PREGLED

Ovom internet stranicom upravlja Kobig DOO. Kroz sajt, termini “mi”, “nas” i “naše” se odnose na Kobig DOO, koji je vlasnik Sajta "Auto Sedište za Decu". Kobig DOO predstavlja ovu internet stranicu, uključujući sve informacije, alatke i usluge, dostupne Vama, korisniku, a uslovljene Vašim prihvatanjem svih uslova, pravila i obaveštenja koje su ovde navedena.

Posećivanjem našeg sajta i/ili kupovinom nekog artikla, Vi "Koristite" naše usluge i saglasni ste da se obavezujete sledećim uslovima i odredbama ("Uslovi korišćenja", "Uslovi"), uključujući dodatne uslove, odredbe i politike koje su naznačene ovde ili hiperlinkom. Ovi Uslovi korišćenja se primenjuju na sve korisnike sajta, uključujući, bez ograničenja, korisnike pregledače, proizvođače, kupce, trgovce, distributere i/ili saradnike sadržaja.

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Uslove korišćenja pre nego što pristupite sajtu. Pristupanjem ili upotrebom bilo kog dela sajta, slažete se da ste saglasni sa Uslovima korišćenja. Ukoliko se ne slažete sa svim uslovima i odredbama ovog ugovora, ne smete pristupiti sajtu ili koristiti njegove usluge.

Bilo kakve nove karakteristike ili usluge koje budu dodate u trenutnu prodavnicu će takođe biti predmet Uslova korišćenja. Možete pregledati najnoviju verziju Uslova korišćenja u bilo kom trenutku na ovoj stranici. Zadržavamo pravo da ažuriramo, menjamo ili izbacujemo bilo koji deo ovih Uslova korišćenja, objavljivanjem unetih promena na našem sajtu. Vaša je odgovornost da periodično proveravate ovu stranicu zbog eventualnih promena. Vaše kontinuirano korišćenje sajta nakon obavljenih promena predstavlja prihvatanje istih promena.

Host naše prodavnice je Shopify Inc. Oni nam obezbeđuju online e-commerce platformu, koja nam omogućava da Vam prodajemo naše proizvode i usluge.


ODELJAK 0 - ZAKON O ZAŠTITI POTROŠAČA

Na osnovu odredbi čl.12. i čl.26. Zakona o zaštiti potrošača ("Sl. glasnik RS" broj 88/2021) privredno društvo Kobig d.o.o. svoje potrošače, koji robu kupuju putem internet sajta www.autosedistezadecu.rs, obaveštava:

 • Da se osnovna obeležja proizvoda mogu pronaći na sajtu www.autosedistezadecu.rs
 • Internet prodavnica sa nazivom “Auto sedište za decu” je sastavni deo privrednog društva Kobig d.o.o. sa registrovanim sedištem u Beogradu, Bežanijskih ilegalaca br. 32, sa matičnim brojem: 06180647, broj telefona: 011/4253 550, broj mobilnog telefona: 063/488 881, mejl adresa: autosedistezadecu@gmail.com
 • Da se prema Zakonu o zaštiti potrošača kupovina preko naše internet prodavnice www.autosedistezadecu.rs smatra prodajom na daljinu
 • Da roba koja se prodaje putem internet sajta www.autosedistezadecu.rs poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji
 • Da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal
 • Da su sve cene izražene sa uračunatim PDV-om
 • Da se usluga isporuke robe naplaćuje u skladu sa aktuelnim cenovnikom kurirskih službi i zavisi od težine i/ili količine paketa
 • Da kupljene proizvode isporučujemo putem Aks kurirske službe, na način na koji je to definisano na stranici USLOVI ISPORUKE
 • Da potrošač proizvode koje kupuje putem internet prodavnice www.autosedistezadecu.rs može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke, uplatom na račun i istaknutim platnim karticama u trenutku kupovine na sajtu
 • Da je potrošač prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI poslao ponudu prodavcu i da je u trenutku prijema potvrde porudžbine preuzeo obavezu plaćanja naručene robe
 • Da se saobraznost robe ugovoru ISKLJUČIVO utvrđuje prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom
 • Da je sajt www.autosedistezadecu.rs dužan da isporuči proizvode saobrazne ugovoru. Ako isporučeni proizvodi nisu saobrazni ugovoru, potrošač koji je obavestio prodavca o nesaobraznosti, ima pravo da zahteva od prodavca da otkloni nesaobraznost, bez naknade, opravkom ili zamenom ili da raskine ugovor u pogledu te robe. Sve troškove koji su neophodni da bi se roba saobrazila ugovoru, a naročito troškove rada, materijala, preuzimanja i isporuke, snosi www.autosedistezadecu.rs
 • Da u slučaju prijema proizvoda potrošač ustanovi da artikal želi da zameni za drugi proizvod, koji može biti veće ili iste cenovne kategorije od prethodno poručenog, potrošač može zameniti isti u roku od 14 dana na način kako je to definisano na stranici ZAMENA ROBE
 • Da u slučaju prijema proizvoda potrošač isti ne želi da zadrži, ima pravo na odustanak ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetni proizvod, u roku od 14 dana na način kako je to definisano na stranici PRAVO NA ODUSTAJANJE
 • Da za proizvode koji su poručeni putem ONLINE prodavnice potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na već korišćen proizvod, na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice. Način i postupak izjavljivanja reklamacije možete pronaći na stranici REKLAMACIJE.

ODELJAK 1 - USLOVI ONLINE PRODAVNICE

Dajući saglasnost Uslovima korišćenja, potvrđujete da ste punoletno lice (starije od 18 godina prema zakonima Republike Srbije), odnosno maloletno lice sa dozvolom roditelja ili staratelja. Ne smete koristiti naše proizvode u bilo kakvim ilegalnim ili neovlašćenim radnjama, niti u aktivnostima koje mogu prekršiti zakone Republike Srbije (uključujući, autorska prava). Ne smete preneti bilo kakve viruse, računarske crve ili kodove koji su destruktivne prirode. Kršenje ili prestup bilo kojih Uslova će rezultovati momentalnim ukidanjem mogućnosti Korišćenja sajta.

ODELJAK 2 - OPŠTI USLOVI

Zadržavamo pravo da odbijemo da uslužimo bilo koga, iz bilo kog razloga, u bilo koje doba. Ovim razumete da se Vaši podaci (isključujući podatke o platnim karticama) mogu (a) prebaciti putem raznih mreža; i (b) koristiti u svrhe usaglašavanja i prilagođavanja tehničkim zahtevima priključnih mreža ili uređaja. Podaci o platnim karticama su uvek šifrovani prilikom obrada preko mreža.

Saglasni ste da ne kopirate, pravite duplikate, prodajete, preprodajete ili iskorišćavate bilo koji segment Korišćenja. Naslovi korišćeni u ovom ugovoru su određeni isključivo radi praktičnosti i ne ograničavaju niti utiču na Uslove korišćenja.


ODELJAK 3 - TAČNOST, KOMPLETNOST I AŽURIRANOST INFORMACIJA

Ne snosimo odgovornost ukoliko informacije dostupne na sajtu nisu u potpunosti ispravne, kompletne ili aktuelne. Materijal na ovom sajtu ima svrhu da da opšte informacije o proizvodima i ne treba se u potpunosti oslanjati na njih.

Ovaj sajt može da sadrži podatke koji su zastareli, nisu adekvatno ažurirani ili u potpunosti nisu više aktuelni. Zadržavamo pravo da izmenimo sadržaj sajta u bilo kom trenutku, ali nismo u obavezi da ažuriramo informacije na sajtu. Saglasni ste da je Vaša odgovornost da kontrolišete promene nastale na sajtu.


ODELJAK 4 - IZMENE MOGUĆNOSTI KORIŠĆENJA I CENA

Cene naših proizvoda su podložne promenama bez prethodne najave. Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo ili prekinemo mogućnost Korišćenja (ili bilo kog dela) bez prethodne najave. Ne snosimo odgovornost prema Vama ili bilo kom trećem licu kada su u pitanju promene, izmene cena, obustava ili prekid mogućnosti Korišćenja.

ODELJAK 5 - PROIZVODI I USLUGE

Određeni proizvodi ili usluge mogu biti dostupne isključivo online putem veb sajta. Ovi proizvodi ili usluge mogu imati ograničene količine i podložni su isključivo povratu ili zameni, u skladu sa politikom o reklamacijama. Potrudili smo se da što preciznije prikažemo boje i slike proizvoda koji se prikazuju na prodavnici. Ipak, ne možemo da garantujemo da ekran Vašeg uređaja adekvatno prikazuje bilo koju boju.

Zadržavamo pravo, ali nismo u obavezi, da ograničimo prodaju naših proizvoda ili usluga bilo kojoj osobi, geografskom području ili nadležnosti. To pravo može varirati od slučaja do slučaja. Zadržavamo pravo da ograničimo dostupne količine bilo kog proizvoda ili usluge koje nudimo. Svi opisi proizvoda ili cene proizvoda su podložne promenama u bilo kom trenutku bez prethodne najave, prema vlastitom nahođenju. Zadržavamo pravo da obustavimo prodaju bilo kod proizvoda u bilo kom trenutku.

Ne garantujemo kvalitet i tačnost informacija, da će svaka greška biti ispravljena niti da će svaki proizvod ispuniti Vaša očekivanja.


ODELJAK 6 - TAČNOST INFORMACIJA O NAPLATI I NALOGU

Zadržavamo pravo da odbijemo bilo koju porudžbinu koju ostavite na našem sajtu. Mi možemo, prema vlastitom nahođenju, da ograničimo ili otkažemo količine kupljene po osobi, domaćinstvu ili porudžbini. Ova ograničenja mogu uključiti porudžbine postavljene sa istog korisničkog naloga, iste platne kartice i/ili porudžbine koje koriste istu adresu za naplatu i/ili isporuku. U slučaju kada napravimo izmenu ili otkažemo porudžbinu, pokušaćemo da Vas obavestimo putem email adrese i/ili adrese za naplatu/kontakt telefona koje ste ostavili prilikom poručivanja. Zadržavamo pravo da ograničimo ili zabranimo porudžbine, za koje ličnom procenom utvrdimo da su postavljene od strane dilera, preprodavača ili neovlašćenih distributera.

Saglasni ste da su podaci koje ste ostavili prilikom kreiranja naloga ili poručivanja na našoj prodavnici važeči, kompletni i tačni. Slažete se da blagovremeno ažurirate Vaš nalog i druge informacije, uključujući Vašu email adresu, broj telefona i podatke o platnim karticama (na primer datum isteka ili broj kreditne kartice), kako bismo kompletirali Vaše transakcije i kontaktirali Vas po potrebi.


ODELJAK 7 - DODATNE OPCIJE

Možemo Vam dati pristup uslugama trećih lica nad čijim aktivnostima nemamo nadzor niti kontrolu. Saglasni ste da pružamo pristup takvim uslugama bez ikakvih garancija bilo koje vrste. Ne snosimo nikakvu odgovornost koja proizilazi iz, ili se odnosi na Vašu upotrebu neobaveznih usluga trećih lica. Svako korišćenje dodatnih opcija, koje su kroz sajt ponuđene, je na sopstveni rizik. Na Vama je da se upoznate i složite sa uslovima koje te usluge nude pre korišćenja, a koje obezbeđuju treća lica. Možemo Vam, u budućnosti , ponuditi nove usluge i/ili ponude kroz naš sajt. Takve nove ponude i/ili usluge će takođe biti predmet ovih Uslova korišćenja.

ODELJAK 8 - LINKOVI TREĆIH LICA

Određeni sadržaj, proizvodi i usluge koje su dostupne na našem sajtu mogu da sadrže materijal trećih lica.

Linkovi trećih lica na ovom sajtu Vas mogu uputiti na veb sajtove trećih lica koja nisu povezana sa nama. Ne snosimo odgovornost za sadržaj tih sajtova, kao ni druge povezane materijale, veb sajtove, proizvode ili usluge trećih lica.

Takođe ne odgovaramo za potencijalne štete ili nepravilnosti u vezi sa kupovinom robe, usluga, sredstava, sadržaja, ili drugih transakcija povezanih sa veb sajtovima trećih lica. Molimo Vam da pažljivo pregledate politike i prakse, kako biste ih dobro razumeli pre nego što se upustite u bilo koju transakciju. Žalbe, nedoumice i pitanja povodom proizvoda trećih lica treba da budu upućena direktno trećim licima.


ODELJAK 9 - KOMENTARI KORISNIKA, POVRATNE INFORMACIJE I DRUGE PRIJAVE

Ukoliko na naš zahtev pošaljete specifične prijave (na primer učešće na konkursima), ili bez našeg zahteva pošaljete kreativne ideje, sugestije, predloge, planove ili drugi materijal, bilo preko veb sajta, društvenih mreža, emailom, poštom ili na drugačiji način (zajedno, "komentari"), saglasni ste da u bilo kom trenutku, bez ograničenja, možemo izmeniti, kopirati, objaviti, podeliti, prevesti ili na neki drugi način koristiti komentare koje nam prosledite na svim platformama. Nemamo obavezu da (1) zadržimo bilo koji komentar u privatnosti; (2) platimo nadoknadu za komentar; ili (3) odgovorimo na komentar.

Možemo, ali nismo u obavezi, da nadgledamo, menjamo ili uklanjamo sadržaj za koji utvrdimo da je protivzakonit, uvredljiv, preteći, besmislen, pornografski, nepristojan ili krši intelektualno vlasništvo bilo koje stranke koje su deo ovih Uslova korišćenja. Saglasni ste da Vaši komentari ne krše prava trećih lica, uključujući autorska prava, zaštitni znak, karakteristike ili privatnost ličnih i vlasničkih prava. Takođe ste saglasni da Vaši komentari ne sadrže (1) nezakonite ili nepristojne poruke, ili poruke koje pozivaju na nasilje; (2) računarske crve ili viruse koji mogu oštetiti naše operacije, ili operacije povezanih veb sajtova. Ne smete koristiti lažne email adrese, lažno se predstavljati ili na neki drugi način pokušati da obmanete nas ili treća lica u komentarima. Ne snosimo odgovornost za komentare objavljene od strane korisnika ili trećih lica.


ODELJAK 10 - LIČNI PODACI

Način korišćenja i čuvanja Vaših ličnih podataka u našoj prodavnici je regulisan Politikom privatnosti.

ODELJAK 11 - GREŠKE, NEPRAVILNOSTI I PROPUSTI

Na našem sajtu se mogu pojaviti informacije koje sadrže greške pri kucanju, nepravilnosti ili propuste u vezi sa opisima, cenama, promocijama, ponudama, iznosom poštarine i stanja na lageru. Zadržavamo pravo da izmenimo greške, nepravilnosti ili propuste, kao i da ažuriramo informacije ili otkažemo porudžbine ukoliko primetimo da sadrže netačne informacije, bez prethodne najave (i nakon što je porudžbina poslata).

Ne snosimo obaveze ažuriranja, ispravljanja ili razjašnjivanja informacija na našem ili povezanim sajtovima, uključujući cene, osim ako se to od nas ne bude zahtevalo zakonom.


ODELJAK 12 - ZABRANE KORIŠĆENJA

Pored ostalih zabrana koje su navedene u Uslovima korišćenja, zabranjena je upotreba sajta ili njegovog sadržaja radi: (a) korišćenja u nezakonite svrhe; (b) prikupljanja učesnika za protivzakonite aktivnosti; (c) kršenja međunarodnih, državnih ili lokalnih propisa, pravila, zakona ili praksi; (d) kršenja intelektualnih prava ili imovine nas ili drugih stranki; (e) uznemiravanja, zlostavljanja, vređanja, povređivanja, omaložavanja ili diskriminacije na osnovu pola, seksualne orijentacije, religije, nacionalnosti, rase, godina, porekla ili disabiliteta; (f) slanja lažnih ili pogrešnih informacija; (g) postavljanja ili širenja virusa ili zlonamernih kodova koji mogu uticati na funkcionalnost ili rad naših operacija ili operacija drugih drugih sajtova ili interneta; (h) prikupljanja ili praćenja ličnih podataka drugih korisnika; (i) slanja "spam" poruka ili njihovih varijacija; (j) nepristojnih ili nemoralnih namera; ili (k) mešanja ili zaobilaženja naših sigurnosnih sistema, sistema drugih sajtova ili interneta. Zadržavamo pravo da okončamo Vaše pravo na Korišćenje naših usluga, ukoliko primetimo kršenje ili nepravilnosti prilikom upotrebe.

ODELJAK 13 - IZJAVA O GARANCIJI; OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Ne garantujemo da će naše usluge biti neprekidne, pravovremene, potpuno bezbedne ili bez greški.

Saglasni ste da, sa vremena na vreme, možemo obustaviti naše usluge na neograničen vremenski period, bez prethodnog najavljivanja. Izričito se slažete da je Vaša upotreba ili nemogućnost upotrebe usluga na Vaš sopstveni rizik. Usluge i proizvodi će Vam biti dostavljeni u originalnom stanju, a za njihov kvalitet i verodostojnost garantuje direktno proizvođač.

Za više o garanciji kvaliteta i pravu na odustajanje pročitajte Reklamacije/ Zamene/ Povraćaj Sredstava.


ODELJAK 14 - OBEŠTEĆENJE

Saglasni ste da branite Auto Sedište za Decu i našu matičnu firmu Kobig DOO, saradnike, partnere, direktore, zaposlene, davaoce licenci, davaoce usluga, izvođače radova, dobavljače, distributere, stažiste i volontere koji su povezani sa našom firmom, od svih tužbi i zahteva, uključujući razumne sudske troškove, nastale Vašim kršenjem Uslova korišćenja, naglašenih ovde ili u pratećim dokumentima, ili zakona.

ODELJAK 15 - POSLEDICE

U slučaju kršenja bilo kog odeljka ovih Uslova korišćenja, adekvatne zakonske mere će biti preduzete, u najstrožijoj meri dozvoljenoj zakonom.

ODELJAK 16 - PREKID UGOVORA

Obaveze i odgovornosti nastale pre datuma prekida će biti važeće i nakon prekida ugovora. Uslovi korišćenja su na snazi, osim ukoliko se ne prekinu od strane nas ili Vas. Vi možete u svakom trenutku odustati od Uslova korišćenja tako što ćete nas ili obavestiti da više ne želite da koristite naše usluge, ili kada prestanete da koristite našu veb stranicu.

Ukoliko primetimo ili posumnjamo da niste uspeli da ispoštujete neku od odredbi Uslova korišćenja, možemo prekinuti ugovor sa Vama u bilo kom trenutku, bez prethodne najave, i bićete odgovorni za sve aktivnosti do trenutka prekida ugovora; i/ili shodno tome Vam možemo uskratiti pristup našim uslugama.


ODELJAK 17 - UGOVOR U POTPUNOSTI

Naš neuspeh u izvršavanju ili primenjivanju prava ili odredbi iz Uslova korišćenja ne predstavlja odricanje od istih.

Ovi Uslovi korišćenja i sve politike ili pravila koja smo objavili na sajtu, u potpunosti predstavljaju ugovor između Vas i nas, koji reguliše način na koji možete koristiti naše usluge, stavljajući van snage bilo koje prethodne sporazume, dogovore i predloge, usmene ili pismene, između Vas i nas (uključujući, ali ne ograničavajući se na prethodne verzije Uslova korišćenja).

Stranka koja je sastavljala ovaj ugovor ne snosni odgovornost za eventualne nejasnoće u tumačenju ili razumevanju ovih Uslova korišćenja.


ODELJAK 18 - NADLEŽNO PRAVO

Ovi Uslovi korišćenja i svi zasebni ugovori firme Kobig DOO su sastavljeni u skladu sa zakonima Republike Srbije i biće regulisani od strane istih.

ODELJAK 19 - PROMENE USLOVA KORIŠĆENJA

Na ovoj stranici možete pregledati važeću verziju Uslova korišćenja u bilo kom momentu. Zadržavamo pravo, da po ličnom nahođenju, ažuriramo, menjamo ili uklanjamo delove Uslova korišćenja postavljanjem izmena na našem sajtu. Vaša je odgovornost da sa vremena na vreme posetite sajt radi eventualnih izmena. Korišćenjem ili pristupanjem sajtu, nakon što su unete promene, prihvatate izmene Uslova korišćenja ili pratećih ugovora.

ODELJAK 20 - KONTAKT

Ukoliko imate pitanja o Uslovima korišćenja, kontaktirajte nas na autosedistezadecu@gmail.com.
Posebne instrukcije za prodavca
Dodaj kupon

Šta Vam je potrebno?

Besplatna dostava preko 5000
Garantovan povrat novca
Garancija 3 godine
Sigurna kupovina