website
BESPLATNA ISPORUKA NA IZNOSE PREKO 5000,00 RSD
BEZBEDNOST NA PRVOM MESTU.

Kako Kupovati Online

KAKO KUPOVATI ONLINE

Izbor artikala | Dečji Bazar
I IZBOR ARTIKALA

Prvi korak je izbor željenih artikala. Klikom na odabranu kategoriju iz padajućeg menija prikazaće Vam se svi proizvodi. Proizvode možete filtirati po potrebi. Klikom na dugme "Dodaj u korpu" Vaš izbor će biti sačuvan.

Sadržaj online korpe |  Dečji Bazar
II SADRŽAJ ONLINE KORPE

Kao i u bilo kojoj drugoj prodavnici, sadržaj Vaše korpe se u svakom trenutku može izmeniti. Klikom na sličicu korpe u gornjem desnom uglu možete pregledati dodate proizvode, menjati količinu ili izbaciti određene proizvode.

Poručivanje | Dečji Bazar
III PORUČIVANJE

Kada ste zadovoljni sadržajem svoje korpe i spremni ste da poručite, sve što je potrebno jeste da unesete svoje podatke - ime i prezime, broj telefona, adresu i mesto isporuke.

Odabir načina plaćanja | Dečji Bazar
IV ODABIR NAČINA PLAĆANJA

U poslednjem koraku sve što je ostalo jeste da odaberete način plaćanja - plaćanje pouzećem, čekovima ili karticama. Detaljnije o tome možete pročitati ovde.

Završetak poručivanja | Dečji Bazar
V ZAVRŠETAK PORUČIVANJA

Nakon što ste obavili kupovinu, stići će Vam email sa pregledom porudžbine, koji ujedno potvrđuje da smo Vašu porudžbinu primili i da je u pripremi za isporuku/preuzimanje.

Isporuka na kućnu adresu | Dečji Bazar
VI ISPORUKA NA KUĆNU ADRESU

Vršimo isporuku porudžbina na Vašu kućnu adresu na čitavoj teritoriji Srbije, putem kurisrkih službi. Detaljnije o roku isporuke, prijemu i ceni isporuke možete pročitati ovde.

Posebne instrukcije za prodavca
Dodaj kupon

Šta Vam je potrebno?

Besplatna dostava preko 5000
Garantovan povrat novca
Garancija 3 godine
Sigurna kupovina